Hitre novičke: Veliko o BMX Race Ljubljana 2019

BMX Race Ljubljana na rtvslo.si, na Lokalne Ajdovščina, v galeriji KD Rajd in še kje. Kimmannov vlog in še enkrat vabilo v Sopron na dirki pokala Alpe-Adria.

Race Ljubljana

… in Lokalne AjdovščinaAjdovski spletnik s celovito reportažo o uvrstitvah tekmovalcev Črnega trna in še o kakšni malenkosti preteklega vikenda. 

Reportaža na rtvslo.si

Da je bil ljubljanski BMX dogodek resnično velik, priča tudi dejstvo, da so tudi na RTV Slovenija pripravili prispevek za športni program nedeljskega TV dnevnika. 

Posebne oddaje na Šport TV

Reportaža BMX Race Ljubljana bo na ogled tudi na Šport TV. Datumi predvajanja pa sledeči – 21. 6. ob 14:40 in 20:40, 22. 6. ob 15:45 in 25. 6. ob 12:30. Podrobnejenafacebook profilu KD Rajd

Še enkrat Race Ljubljana

GalerijaMatevža Mačkain galerija Klemna HumarjaKlik in klik

UCI BMX

Na uradnem facebook profilu UCI BMX Supercrosstudi Race Ljubljana, ne kot reportaža temveč uvrstitve in število točk finalistov nedeljske dirke. Če ne drugega, so dobre že uvodne besede – BMX vročica v Ljubljani. 

Brez Nieka ne gre

Dvakratni zmagovalec zadnje dirke svetovnega pokala Niek Kimmann in njegov francoski vlog.

Alpe-Adria BMX

Le teden dni po Race Ljubljana, ki je prvič gostila tudi dirko regionalnega pokala, bo pred poletnim premorom na vrsti še vikend dirkanje v madžarskem Sopronu. Zagotovo z veliko slovenskimi tekmovalci na startu. Več na bmx-alpe-adria.eu

Avtor naslovne fotografije Klemen Humar