Hitre novičke: Pokal B4X bo!

Začetek pokala B4X v začetku julija, avstrijsko DP konec avgusta, Čehi začenjajo z dirkami že ta vikend ter uspešen začetek rehabilitacije Sakakibare.

Pokal B4X

Koordinator Peter Palandačič in organizatorji dirk, vključenih v pokal B4X, niso vrgli puške v koruzo. Dogovorili so se, da letos le izpeljejo celotno sezono. Z nekaj zamika, a vseeno. Prva dirka sezone bo v začetku julija, gostitelj pa Šempeter pri Gorici. Dodatne informacije kmalu na b4x.si.

Avstrijsko DP

Vse diši po celotni odpovedi regijskega pokala Alpe-Adria, saj so Avstrijci na datum (29.-30. avgust), ko bi morala biti dirka v Mühlnu, na istem prizorišču naznanili državno prvenstvo. Razpis najdeš na tem mestu.

Čehi začenjajo z dirkami

Čehi so se opogumili in objavili osvežen koledar dirk na svojih tleh. S tekmovanji začnejo že ta vikend, s pokalom pa 20. junija. Celoten koledar najdeš na czechbmx.cz.

Kai Sakakibara

Po hudem padcu februarja na dirki svetovnega pokala v disciplini superkros avstralski BMX zvezdnik Kai Sakakibara bije največjo bitko v življenju. Napredek je očiten, a pot do okrevanja bo še dolga. Več informacij najdeš na australiancyclingteam.com.