Hitre novičke: Gorenjska naveza

Trikrat pumptrack na gorenjskem koncu, prihaja kamp v organizaciji BSX Racing Team, v Rivignanu začeli trenirati, v Vösendorfu vabijo v šolo BMXa, Kimmann pa išče zapuščeno progo.

3x pumptrack na Gorenjskem

Pri Alliance ASE so preklopili na turbo pogon in v preteklih tednih na Gorenjskem naredili kar tri asfaltne poligone: CerkljeRivercamping Bled in mini pump v Tržiču.

BSX kamp

22. junija bo v Mariboru potekal že drugi letošnji BMX kamp pod vodstvom Tilna Franka. Prijaviš se lahko na tilen.frank@gmail.com.

V Rivignanu začeli

… s treningi. Tretjega junija so s treningi pričeli tudi v italijanskem klubu 48erre. Tako so na Svetovni dan kolesa simbolno ponovno odprli tudi progo, ki je zelo priljubljena tudi pri slovenskih tekmovalch. Fotoutrinki na 48erre BMX Team.

Naslovna fotografija Daniele Zatti

BMX Vösendorf

V klubu blizu Dunaja iščejo male nadobudneže, ki se želijo preizkusiti v BMXu, zato 17. junija organizirajo spoznavni trening in preizkus bodočih tekmovalcev. Več informacij na njihovem facebook profilu.

Po zapuščeni progi

Brata Kimmann sta šla preveriti, če je zapuščena BMX proga pri Assnu še vozna. Assenska proga ima namreč veliko zgodovinsko vrednost, saj je v preteklosti gostila kar nekaj odmevnih tekmovanj.

mtb.si

mtb .si