Hitre novičke: Črn trn v Italiji in ostale sveže

Triveneto

Zadnja dirka pokala Benečije, Furlanije in Trentina je bila v Rivignanu, ki je Slovencem znan kot prizorišče ene izmed dirk Alpe-Adria BMX. Na dirki kategorije C1 so se uspešno borili nekateri člani KK Črn trnNik Prek je v kategoriji 9 in 10 let osvojil 4. mestoTine Dovžakse je v isti kategoriji prebil do 1/4 finala, prav tako je v kategoriji 11 in 12 let do 1/4 finalaprišel Maxim JazbarPeter Dovžak je v kategoriji Cruiser 40+ zasedel 5. mesto. Najhitrejši v elitni kategoriji je bil stari znanec z ljubljanske dirke Italijan Mattia Furlan. Na tem mestu.najdeš še fotogalerijo. 

Alpe-Adria BMX

Na uradnem facebook profilu kluba Sportunion Rad und BMX Baierdorf najdeš kar 425 fotografij z zadnje dirke pokala. 

Lokalne Ajdovščina

… o najuspešnejši sezoni KK Črn trn. Poleg odličnih rezultatov v gorskem kolesarstvu so na svoj račun prišli tudi tekmovalci na kolesih BMX. Več na lokalne-ajdovscina.si

Še ena z DP

V mariborskem Večeru krajša reportaža z državnega prvenstva, ki je potekalo 7. septembra. Trije naslovi ostali v Mariboru.

Superkros

Ta vikend zadnji dirki svetovnega pokala elitih kategorij. Tokrat je na sporedu Argentina. Več informacij najdeš na UCI BMX Supercross

Rock Hill

Kratka video reportaža s predzadnje postaje svetovnega pokala v superkrosu. Tokrat pod taktirko proizvajalca pnevmatik Tioga.

Naslovna fotografija z Nikom Prekom je z Rivignana. Foto Matjaž Jazbar.