Hitre novičke: Jutri DP v Mariboru

V Maribor na državno prvenstvo, v Zagorje na Pumpaj Slovenija. Bliža se finale pokala Triveneto in Bula pumptrack Challenge, Gaj Gorza pa je tekmoval v Belgiji.


DP Slovenije

Jutri, 7. septembra bo v Mariboru na prvi slovenski progi za BMX potekalo državno prvenstvo v disciplini race. Prvenstvo bo odprtega tipa, kar pomeni, da bo na startu tudi kakšen tekmovalec iz sosednjih držav. Več o dirki najdeš na strani organizatorja BSX Racing Team.

Morda prideš jutri v Maribor

Kratek video napovednik za jutrišnje državno prvenstvo.

Finalna dirka serije Triveneto

… bo v nedeljo 22. septembra na vsem slovenskim BMX tekmovalcem znani progi v Rivignanu. Organizacija v domeni 48erre BMX Team

Zadnji dirki evropskega pokala

… je gostil belgijski Peer. Na startu je bil tudi Gaj Gorza (TBP Lenart / Maikun Thrill), ki je v skupnem seštevku evropskega pokala je Gaj sezono končal na 68. mestu med 214 tekmovalci, ki so osvojili točke v kategoriji 15-16 let. Nik Golob (TBP Lenart / Maikun Thrill), ki na zadnjih dirkah ni nastopil, je sezono zaključil na 101. mestu v kategoriji 13 let.

Pumpaj Slovenija v Zagorju

Ne pozabi! V nedeljo 8. septembra, zadnje kvalifikacijsko in prvo finalno tekmovanje letošnje serije Pumpaj Slovenija. Dogodek na facebooku

Bula pumptrack challenge

14. septembra bo v Odrancih na sporedu druga finalna dirka letošnje serije Pumpaj Slovenija. Gostitelja KK Bula in mariborski BSX Racing Team. Dirka bo štela tudi za B4X pokal Slovenije. Klik.

Naslovna fotografija Matjaž Jazbar